søndag den 21. juni 2009

Den tilbageholdte viden om helbredelser

Robby Curdorf

På grund af sin insigt i både den fysiske og metafysiske verden er Robby Curdorf på vej til at blive landskendt som en humoristisk forfatter og foredragsholder.
Robby Curdorf har mere end 40 års erfaring fra den åndsvidenskabelige verden - har medvirke i TV - samt i mere end 50 radioudsendelser om psykologiske og åndvidenskabelige emner.
Robby Curdorfs mange workshops,seminarer og foredrag omfatter en bred og varieret vifte af både spændende og kontroversielle emner:

Hvordan vi eliminerer sygdomme
Menneskets spirituelle udviklingshistorie
Vort psykologiske univers
Pratisk anvendelse af tankekraft
Teknikker for personlig udvikling
En mere holistisk verdenopfattelse
Opbygning af den nye tids samfund

Denne bog beskæftiger sig primært med sygdommenes oprindelse, samt hvorledes folk er kommet af med dem uden den bivirkningsskabende medicin. Der er nyttige imformationer om en lang række af de mest forekommende lidelser samt en afsløring af, hvordan både myndighederne og medicinalindustrien i det skjulte arbejder på at fastholde disse sygdomme for at beskytte deres indtægter og privilegier. At det så betyder smerter, lidelser og dødsfald for tusinder af mennesker, gør tilsyneladende ikke noget synderligt indtryk på dem.


VIGTIGT.
Informationerne i denne bog er alene beregnet
til at undervise i næringsstoffers værdi for
kroppen, og har ikke til hensigt at erstatte
professionelle lægeanvisninger.
Der gøres heller ikke forsøg på at diagnosticere,
kurere, forebygge eller behandle medicinske syg-
domme eller tilstande.


Jeg må sige at Robby Curdorf bog, er stærk stof. Den stiller store spørgsmålstegn til myndighederne og medicinalindustrien. Mange vigtige næringsstoffer:

Selen,Kobber,Krom,zink,mangan,litium,fosfor,magnesium, mfl


Angstanfald/ængstelse. kan skyldes mangel på: Krom Magnesium Fosfor. Sukkersyge (Diabetes) Kan skyldes mangel på: Krom Vanadium Selen Litium.


EN BOG SOM ALLE BØR LÆSE: Ren Idiotin 100% Rent Vandvid
Galimati as

Fjerner effektivt alle symptomer på
Sund fornuft og logisk sans.

Venligst Jan Thomsen.

1 kommentar:

  1. Hvis Alle syge mennesker læste denne bog, og efterlevede 25% af de grundliggende foreskrifter hvordan du vedligeholder din krop , afhængigt af din livstil. Jeg har været syg i mange år, og i den situation bliver man så uhyggelig sensetiv, så lærer man hen ad vejen sin krop at kende og hvordan man skal leve for at kroppen bevares i bedste stand. En meget sigende bog.

    SvarSlet